Medlem

Medlemsavgifter i orbiTibro 2024

Ungdom (upp till 18 år); 75 kronor. Vuxen; 150 kronor per år.
Du kan bli medlem via tjing: Tjing – Club/ orbiTibro
eller swisha till: 123 594 96 15 eller betala via bankgiro: 242-6674.
Skriv namn & mailadress i meddelandet om du swishar eller betalar via bankgiro.

När du blir medlem första gången behöver vi även veta:
Namn. Personnummer, Adress, Telefonnummer & Mailadress
Maila informationen till hej@orbitibro.se

I avgiften ingår vecko- & vinterdiscen och lärorik gemenskap och rabatt på disc. Läs mer här:
Det är även ett bidrag till skötsel av banan och föreningens utgifter.

 

Försäkring

Medlemskapet i orbiTibro inkluderar ingen försäkring. Det innebär att följande gäller:
Orsakar du som spelare skada på människa, djur, bil, etc … så är det din ansvarsförsäkring i hemförsäkringen som ska träda in (om den drabbade ställer skadeståndskrav). Så kasta inte om du kan skada någon eller något.
Om en besökare skadar sig på utrustning (hel eller trasig) eller halkar så kan det innebära ett skadeståndsanspråk mot ”ägaren” av utrustningen. Diskussionen om det var vårdslöst av kastaren som orsakade skadan får en utredning i samband med skadeståndet visa på.

Tack Länsförsäkringar som sponsrar med info.

Medlem i PDGA

Vill du bli medlem i PDGA får du en personlig rating där du kan följa din personliga utveckling för varje sanktionerad tävling du spelar. PDGA betalas av varje spelare. Läsa mer om medlemskap i PDGA här.

Svensk tävlingslicens

SDGF-tävlingslicens är ett krav för att delta på tävlingar sanktionerade av Svenska Discgolfförbundet. Dessa tävlingar är: Individuellt SM, Par-SM, Lag-SM och samtliga deltävlingar på den Nationella Touren. För mer detaljerad information om tävlingslicens läs här.

GDPR

De personuppgifter som du lämnar när du blir medlem i orbiTibro används endast till vårt eget medlemsregister, i kontakt idrottonline som administrerar tävlingslicensen och till discsport.se, för att du ska kunna få rabatt när du handlar där. Vi vill bara väl med din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg med vår behandling av dina personuppgifter.